Gavekort

Glæd en anden med et gavekort til værktøj og maskiner.


 


 

Fragt fra DKK 49,- og der er ingen ekstra omkostninger eller gebyrer. Levering 1-5 hverdage ellers bliver du kontaktet.

De bedste mærker til faste laver priser. Vi gør alt for at have den bedste pris uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Personlig rådgivning - Vi sidder klar ved telefonen mandag-torsdag fra kl. 08-16.00 og fredag fra kl. 08-14.30. Ellers er du velkommen til at sende os en mail.

14 dage fortrydelsesret. Varer købt i december byttes frem til 31. januar.

E-mærket webshop med sikker betaling. Du kan betale med alle gængse betalingskort eller mobilpay. Offenlige kunder kan bruge EAN betaling.

Beskrivelse
Detaljer

Har du svært ved at finde på den helt rigtige gave til håndværkeren eller gør-det-selv manden. Her er muligheden for at give den perfekte gave.

Gavekortet til Dorch & Danola A/S har en gyldighed på 3 år fra købsdatoen, og kan også bruges til at betale fx fragt. Men værktøj er nu sjovere...

Du kan frit bestemme om du vil bruge hele beløbet på en gang eller gemme et eventuelt restbeløb til senere. I dette tilfælde vil gavekortets saldo automatisk blive opdateret. Overstiger beløbet i indkøbskurven beløbet på gavekortet kan du betale resten på almindeligvis med betalingskort.

Gavekortet sendes til din mail, så du kan printe eller vidersende det til modtagren. Du kan også vælge at få sendt gavekortet sendt direkte til modtageren på e-mail fra webshoppen.

Gavekortet kan ikke veksles til kontanter og kan kun bruges i butikken eller på webshoppen www.dorchdanola.dk

Du er velkommen til at kontakte os for mere info om gavekortet på tlf. 66 15 50 40 eller mail info@dorchdanola.dk og vi vender hurtigst muligt tilbage!

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Du kan læse mere under vores salgs- og leveringsbetingelser her

E-mærket