Bosch PRO 360 - Få et gratis batteri med

43 vare(r)

pr. side

Bosch - Værktøj til professionelt arbejde

Bosch er kendt for at producere professionelt værktøj til seriøst arbejde. Det betyder dog ikke, at dig der bruger værktøj til hobby-arbejde ikke kan få glæde af Boschs mange maskiner. Bosch egner sig nemlig til alle, der vil gøre det lidt federe at nørkle med projekter i alle former og størrelser.

PRO360

Med Bosch PRO360 appen får du en masse fordele, bl.a. udvidet værktøjsgaranti, ændret fra 1 til 3 år, og du kan holde styr på hele din Bosch værktøjssamling ét sted. I vores Bosch PRO360 kampagne får du ikke bare masser af stærke tilbud på Bosch Professional, du får også et ekstra, gratis batteri med, så længe lager haves.

Det eneste du skal gøre er at læse betingelserne øverst på siden, og følge trinnene med køb, registrering og validering, så sender Bosch dig et ekstra PROCORE eller GBA 18V batteri - kvit og frit.

Professionelt blåt el-værktøj fra Bosch

Som håndværker forventes der meget af dig: hurtigt arbejde, pålidelighed, kompetence, fuld indsats – dvs. førsteklasses arbejde. Er det så ikke en selvfølge, at du forlanger det samme af dit el-værktøj? Værktøjet er udviklet til at blive brugt af professionelle håndværkere. Det skal derfor kunne klare topydelse i mange timer hver dag uden at gå blive slidt ned. Med Bosch Professional kan du derfor regne med topkvalitet, der kan holde rigtig, rigtig længe.

Det professionelle blå el-værktøj fra Bosch er udviklet til at yde førsteklasses arbejde. Det opfylder de højeste krav til ydelse, præcision og robusthed for perfekte professionelle arbejdsresultater.

Til professionelle fra professionelle.

På dorchdanola.dk finder du en verden af professionelt blåt el-værktøj fra Bosch. Har du spørgsmål til, hvilken maskine der passer bedst til dine behov? Så tøv ikke med at kontakte os på mail info@dorchdanola.dk eller telefon 66 15 50 40. Vores medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig, og har grundig viden om, hvilket værktøj til passer til hvilke behov.

Læs mere
Læs mindre