Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Tilbehør til støvsugere, Festool

Du kan ikke undvære en støvsuger stort lige meget hvilken type håndværk du udfører. En støvsuger er nødvendig for at kunne efterlade en arbejdsplads pæn og præsentabel, så kunden bliver tilfreds, hvilket jo altid er vigtigst. Men en støvsuger kræver ofte ekstra udstyr, og ofte skal du skifte diverse dele på støvsugeren. Dette ekstra udstyr kan du også finde her hos Dorch & Danola. Vi har rigtig gode aftaler med leverandører, så vi kan tilbyde mange spændende produkter til meget konkurrencedygtige priser.

Her har vi både filtre, der opfanger stort set alt støv. Disse findes til forskellige behov. Vi har en række Festool mundstykker, hvis du har behov for ekstra eller at udskifte de oprindelige. Festool producerer også en række støvsugerslanger. Her finder du et udvalg til forskellige behov. Men også hvis du har brug for forskellige holdere og andre anordninger til din støvsuger, så kan du finde Festool produkter, der opfylder dit behov, her på siden. Har du ødelagt din slangemuffe eller er der opstået et andet behov, så kan du også bestille Festools muffer her på siden. Her finder du helt sikker den størrelsen, som du har brug for. Festools rengøringssæt kan du også købe til fordelagtige priser her hos Dorch & Danola. Vi fører en række sæt der er ideelle til håndværkere, da du får til stort set alle behov i samlet pakker, så du lettere kan klare rengøringsopgaven. Du finder også dine støvsugeposer og filterposer her. Alle Festools forskellige typer poser, der dækker langt de fleste behov, kan bestilles her. 

Vi har alt du skal bruge af ekstra tilbehør til din støvsuger ellers skaffer vi det til dig. Du er altid velkommen til at kontakte os på Dorch & Danola med spørgsmål om både støvsugere, tilbehør til disse og naturligvis alt andet om værktøj. Dette foregår via [email protected] eller på telefon 66 15 50 40