Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Tilbehør, Festool

Festool er garanti for kvalitet

Festool er værktøj og tilbehør til maskiner i den bedste kvalitet. Hos Dorch & Danola har vi lavet en super god leverandøraftale med Festool, der gør os i stand til at sælge produkterne til meget konkurrencedygtige priser og i et stort og bredt udvalg. Festool har rødder helt tilbage til 1925, og har altid produceret værktøj og tilbehør i allerhøjeste kvalitet. Virksomheden har altid haft visioner om at udvikle praktiske produkter og systemløsninger til at lette det daglige arbejde for håndværkeren. Dette har gjort Festool til markedsleder og synonym for innovation, kompetence og for en god samarbejdspartner for rigtig mange.

I nedenstående kan du se vores store udvalg i tilbehør fra Festool. Her finder du alt fra Festool batterier og ladere, der i øvrigt oplader hurtigt og skånsomt, over tilbehør til blandt andet boremaskiner, kædesave, rystepudserere, støvsugere, til diverse fræsere, til save, boreskruemasiner og med andet, og til kabler der passer til alle slags Festool maskiner. Men du finder eksempelvis også et meget bredt udvalg af Festool tilbehør til dit arbejdsbord som blandt andet anslagryttere, forlænger af bord, hulplader og skruetvinger.

Men faktisk har vi her på dorchdanola.dk også uundværlige ting som en Festool forbindingskasse, der indeholder alt, hvad der er brug for i henhold til arbejdstilsynes anbefalinger i gazebind, elastisk plaster, renseeffekter, engangshandsker og meget andet. Men også en Festool nødoplader Power bank til, når telefonen eller ipaden løber tør for strøm. Denne indeholder med integrerede stik til iPhone, Samsung og alle andre smartsphones, og har naturligvis en meget stor batterikapacitet. Eller hvad med en Festool monteringspakke med 98 dele til boring, forsænkning og skruning. Så har du alt hvad du skal bruge.

Udvalget af Festool tilbehør er imponerende stort, og du kan helt sikkert finde det du skal bruge. Vi hjælper evt. gerne med at besvare dine spørgsmål om Festool og meget andet via [email protected] eller på tlf. 66 15 50 40.