Black Weekend hos Alt til Trædrejning

1 til 48 af 264

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Black Friday-tilbud på over 300 varer

Ja, du læste rigtigt. Black Friday-tilbuddene er i fuld gang, og du kan spare penge på mere end 300 varer i kategorien Trædrejning. Men vi synes ikke én dag med billige priser er nok. Derfor har vi forlænget vores Black Friday til Black Weekend. Det vil sige, at du kan få fat i nyt grej til trædrejning til billige priser hele weekenden. 

I kategorien finder du blandt andet mærker som: Chestnut, Axminster, CraftProKits, Gamma Zinken, Hope, Drechselmeister, Easy Wood Tools, Vicmarc, Hamlet, Record Power og mange flere.

Kits til at dreje smukke gaver

Selvom træ er flot i sig selv, og dine drejede ting sagtens kan stå for sig selv, så kan det nogle gange være sjovt at lege med tilbehør eller kits. Eller måske farvet træ. 

Med CraftProKits mange tilbehør er mulighederne uendelige. Her finder du alt fra akrylblokke til kuglepen sæt, lysholdere, vinpropper, tin låg, lommespejl og meget, meget mere.

Med Chestnut kan du skabe unike farver og mønstre i dine emner. Men deres akrylblokke får du allerede indfarvede stykker træ til at dreje de smukkeste kuglepenne. Og med deres maling i alle regnbuens farver er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke effekter du kan lave på dine projekter.

Opgradér din drejebænk

Er det tid til, at din drejebænk skal have en opgradering eller blot en udskiftning? Så er det nu, du skal slå til. I vores Black Weekend-tilbud finder du nemlig drejebænke på tilbud.

Stratos TWISTER XL Drejebænk

Her får du en solid og stabil drejebænk, der grundet sin størrelse har en stor drejekapacitet. Den har et stærk støbejernskonstruktion, en drejelig og glidende spindeldok, en stærk motor og alle de andre funktioner, som du har brug for i en drejebænk.

Vicmarc VL150 SM EVS

Her får du en mindre drejebænk, der har hele pakken. Drejebænken fra Vicmarc er lavet i stærk støbejern. Den har høj ydeevne med et drejningsmoment på op til 150% ved lave omdrejninger. Der er mange fordele ved drejebænken. Faktisk har vi remset hele 12 styk op, som du kan læse om lige her.

Killinger KM1450 SE

Lækker drejebænk med understel. Med en centerhøjde på 200mm, roterende spindeldok, 1,5 kW motor med trinløs variabel hastighed og meget mere har denne drejebænk alle de funktioner, en drejer har brug for. 

Drejejern i alle afskygninger

Et drejejern er, udover din drejebænk, en af de vigtigste værktøjer ved trædrejning. Derfor er det vigtigt, at de er god kvalitet og ikke mindst skarpe. Alt efter hvad du skal dreje, så kan det være nødvendigt med forskellige typer af drejejern. 

Black Weekend byder på gode priser på mange forskellige slags jern som spindeldrejejern, U-stål, runde-, firkåntede- og kuppelformede skrabere, mejsler, og meget mere.

OBS: Tilbuddet gælder til søndag den 28. november klokken 23.59 eller så længe lager haves på hvert produkt.

Læs mere
Læs mindre