Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
TRETORN gummistøvler i godt håndværk til arbejde og fritid, til fornuftige priser

Tretorn - de perfekte gummistøvler til job og fritid


Med det danske klima, kan man næsten ikke komme uden om at eje et par gummistøvler. med et par TRETORN gummistøvler kan du holde dig tørskoet i snesjap, regnvejr, på skovturen, på jagt og uundværlige i haven.
 
TRETORN gummistøvler er håndlavet af slidstærkt naturgummi med fokus på det gode håndværk, eksklusive materialer og funktionelt design. Tilsammen sikrer det en optimal ergonomi og pasform, hvilket gør TRETORN gummistøvler til det perfekte valg for både landmanden, jægeren og dem, der blot ønsker en smart og komfortabel gummistøvle til fritidsbrug. 


Gummistøvler med rig historie.


TRETORN er et af markedets mest traditionsrige mærker inden for gummistøvler. Tretorn fremstiller et bredt sortiment af gummistøvler, der tilfredsstiller selv kræsne brugeres krav til design, slidstyrke og komfort. Med en historie som går tilbage før 1900-tallet har Tretorn fremstillet gummistøvler ud af deres fabrik i Helsingborg, Sverige. 

Råd og vejledning

Find Tretorn gummistøvler her hos Dorch & Danola. Hvis du har nogle spørgsmål omkring vores produkter eller services, så kan du altid kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller sende en mail på [email protected]. Vi ser frem til at høre fra dig.