Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Jason Breach drejejern

Jason Breach Trædrejere

Jason Breachs passion for træ startede i den tidlig alder og med opmuntring fra sine forældre. Jason Breach skaber en række funktionelle genstande såsom frugtskåle. Meget af hans arbejde er meget minimalistisk og enkelt. Han foretrækker altid at anvende træ, der har interessante kornmønstre, som med kombinerede enkelte former bringer træstykket til live.

Jason Breach drejejern hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af drejejern, der er udviklet i samarbejde med Jason Breach. Vi tilbyder disse drejejern, som er af højeste kvalitet, så du altid har et godt drejejern lige ved hånden, når du skal dreje dit emne. Selvom der er mange forskellige typer og stilarter af drejeværktøj vil afhænge af størrelsen og typen af det producerede arbejde, hvilket drejejern du bør vælge. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige drejejern til træarbejde eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.