Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Bridge City Tool Works - Håndværktøj

Bridge City Tool Works-værtøjer

Bridge City Tool Works fremstiller en række innovative og immaculately udformede håndværktøjer til bolig- og kommerciel brug og er blevet anerkendt over hele verden som kilden til udsøgte værktøjer til træarbejdere og samlere siden starten i 1983.

Vores virksomhedsmål drejer sig primært om design og fremstilling af værktøjer, baseret på den forudsætning, som håndværkere fortjener, og bør kræve, nøjagtighed og kvalitetshåndværk i deres værktøjer. 

Bridge City Tool Works hos Dorch & Danola 

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af produkter fra Bridge City Tool Works. De tilbyder deres produkter i høj kvalitet og ovenfor finder du blandet andet høvle, japansk værktøj og meget andet i deres sortiment. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af produkter fra Bridge City Tool Works eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.