Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
de Cokerije olier, voks og harpiks

de Cokerije Olier 

de Cokerije fremstiller produkter af høj kvalitet og består udelukkende af naturlige olier, voks og harpiks. De henter sine råvarer fra bæredygtige, naturlige kilder og deres produkter er hovedsageligt sammensat uden opløsningsmidler og kemiske tilsætningsstoffer. de Cokerijes produkter er deusden lette at behandle.

de Cokerije hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et større udvalg af olier, voks og harpiks fra de Cokerije. de Cokerije tilbyder sine produkter i høj kvalitet af naturlige råvarer uden kemiske stoffer og opløsningsmidler, så dine træprodukter står helt skarpt og med den bedst mulige overflade. I denne kategori finder du en lang række, olier, heriblandt "Danish Oil" og træolier, voks og harpiksprodukter til dit træ. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af produkter fra de Cokerije eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.