Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
AEG Søm- og dykkerpistoler som akku-værktøj

Sømpistoler 

Sømpistolen er ideel til fastgørelse af bygningsbeslag, gulvlister og meget mere. En sømpistol er betjeningsvenlig og kan betjenes med en hånd og er enkel at benytte og skal monteres på en kompressor. Sømpistolen gør det muligt at udføre flere forskellige opgaver, der kræver fastgørelse af flere materialer. 

Dykkerpistoler 

En dykkerpistol er et yderst pratisk værktøj til at slå små lister op eller et loft. Med en dykkerpustol slipper du for at få blå fingre, når du skal slå søm i. En dykkerpistol er anvendelig til mange formål, men de mest almindelige formål er møbler, fodpaneler, lister billedrammer mv.

AEG Sømpistoler og sykerpistoler hos Dorch & Danola

Sømpistoler og dykkerpistoler fra AEG. Her hos Dorch & Danola finder du et kæmpe udvalg til altid lave priser. Var det ikke lige sømpistoler eller dykkerpistoler, du var på udkig efter, så tilbyder vi også et stort udvalg af andre maskiner fra AEG. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige produkter fra AEG eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.