AEG Akku-Maskiner 12V

AEGs 12V akku-værktøj er en serie af højeffektive og ikke mindst kompakte værktøjer. Kvalitetsdesign sikrer lang standtid og optimal holdbarhed. Batterierne har også den smarte AEG Pro Lithium-Ion batteriteknologi med overbelastningsbeskyttelse sådan at dine maskiner og dine batterier kan tjene dig længe.

I denne kategori finder du en masse værktøj til alle slags arbejdsopgaver, så du er sikker på at finde det du leder efter. Gipsskruemaskiner, boremaskiner, skruetrækkere, hammerbor, batterier, ladere, multiværktøj, slagboremaskiner, slagskruemaskiner m.m.

Inden for denne 12v boremaskine-kategori finder du blandt andet akku boremaskinen BS 12C LI fra AEG der har en længde på kun 160 mm – et eksempel på det kompakte design, der en kerne-egenskab for disse 12v værktøjer. Variabel hastighed, overbelastningsbeskyttelse, selvspændende borepatron og meget mere; her i 12v Akku-maskine kategorien finder du kvalitets akku-værktøj der kan tjene dig godt og længe.

Batterierne og laderne du finder her i 12v kategorien er alle effektive, kompakte og ergonomiske. Opladere i 12v kategorien her kan lade et 12volt 2.0 ah batteri op på kun 40 min, og et 4.0 ah 12 V batteri på 80 min. Akkuerne her på siden er ligeledes i topkvalitet og har PRO Lithium tredobbelt beskyttelse, så de får en lang levetid. Så finder du naturligvis også andre smarte egenskaber, som f.eks. overbelastnings- og overophedningsbeskyttelse, individuel celleovervågning og evnen til at kommunikere med alle kulfri værktøjer, hvilket gør det muligt at få overbelastningsbeskyttelse på over 80 Amp (baseret på opgave og værktøj).

Du kan også købe en lommelygte fra AEG med fantastisk vægt/effekt ratio. Pro Lithium 12v batterierne der passer til lampen, sikrer en ekstra lang levetid, så lygten er til tjeneste lige præcis når du har brug for det.

Læs mere
Læs mindre

15 vare(r)

pr. side

15 vare(r)

pr. side