AEG Akku-Maskiner 18V

AEG 18V værktøj er mange ting – du kan både få multiværktøj, båndslibere, powerbank, overfræsere, område belysning, kap/geringssave, stiksave, arbejdslamper, bajonetsave, store og små sæt, høvle, boremaskiner, skruemaskiner, slagboremaskiner, fugepistoler, kædesave og meget mere. Trods det store udvalg og det brede sortiment finder du med garanti altid den samme høje kvalitet, og trods alle de forskellige slags akku-maskiner du finder på siden, går det både håndteringsmæssigt og æstetisk rare design altid igen.

Du kan både købe solo maskiner, der altså er en af disse 18v værktøjer der leveres uden batteri, og du kan købe maskiner med batteri. Fordelen ved at købe en solo maskine kunne f.eks. være, at når man over tid har købt en masse 18V værktøj kan man have samlet en del 18v batterier sammen. Så kan man med fordel spare nogle penge og plads i garagen, firmabilen eller værkstedet ved at købe et soloværktøj. Udover det kan det meste af AEGs værktøj jo dele batterier, så 1 eller 2 batterier kan også være nok for nogen, hvis man arbejder i kort tid ad gangen!

Man kan også købe akkuer frit, hvis man ændrer sin mening eller hvis det bare er et enkelt ekstra 18v batteri man mangler. Så har vi sørget for at du også kan købe større pakker, så du får både et eller flere værktøj, et eller flere batterier og en lader til. Kort sagt har vi sørget for at vores udvalg repræsenterer dine behov som forbruger, så du altid kan finde hvad du skal bruge i vores webshop.

Her på AEG 18v siden kan du blandt andet købe nyheden AEG Kædesav ACS18B30 18V. Denne nyhed af en vare fra AEG har en kulfri motor hvilket betyder længere levetid og højere effekt. Batteriet er placeret centralt, hvilket har den smarte effekt at værktøjet er i optimal vægtbalance og har perfekt vægtfordeling. Denne effekt kombineret med kædesavens softgrip håndtag gør dette akku værktøj ekstremt rart og nemt at håndtere. Sværdlængden er 30 cm og værktøjet har automatisk kædesmøring. Denne akkukædesav er et fremragende eksempel på AEGs optimerede værktøj og fremragende ergonomi.

Vi har også et sæt til salg der hedder JP18F3 LI-X02B 18v. Det er et komplet og godt afrundet sæt der kan hjælpe enhver håndværker eller hobbyist. Der medfølger en kompakt AEG 18v bore-/skruemaskine (BS18C2) med en 13 mm borepatron og et maksimum (max) drejningsmoment på 65 Nm. Den har 24-trins momentindstilling og 2-trins gear: 0-450 o/min og 0-1800 o/min. Der følger også en højkvalitets 18v AEG bajonetsav med pendulfunktion (BUS18), og med 0-3600 slag/min og slaglængde på 19 mm for at give dig mulighed for hurtig skæring. Oven i det har den også det smarte FIXTEC klingesystem der gør at du hurtigt og nemt kan skifte klinge, uden at du behøver bruge værktøj. Med en justerbar anlægsfod. Savklingen kan vende 180°. Der følger også en 18v AEG-rundsav (BKS18) med 5000 omdrejninger pr. minut og en savklinge med diameter Ø 165mm der er placeret på højre side, for at du får perfekt udsyn til skærelinjen. Rundsaven har en maks. skæredybde på 54 mm. Med gerings snit op til 50°. Sættet leveres inkl. 2,0 og 5,0 Ah Pro Lithium-Ion batterier / akkuer, en 2,0 Amp/h lader og en taske. Dette sæt er endnu et godt eksempel på kvaliteten og brugervenligheden AEGs produkter leverer.

Det var bare et lille udsnit af alle de 18v maskiner og 18v tilbehør du finder her på Dorch & Danolas AEG 18 V kategori-side. Vi håber du finder hvad du leder efter – men hvis der er noget der ikke lever op til dine forventninger, hvis du leder efter du noget ikke kan finde, hvis du har brug for mere information eller har spørgsmål omkring vores priser og tilbud, er du mere end velkommen til at ringe til os på tlf. 66 15 50 40 eller skrive os en mail på [email protected].

Læs mere
Læs mindre

1 til 24 af 45

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 24 af 45

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2