AEG Bajonetsave

AEGs bajonetsave er nogle kraftige værktøjer der hurtigt kan skære skarpe snit i mange slags materialer. De er nemme at bruge og klingerne er nemme at skifte. AEGs værktøj er altid designet med dig i tankerne, og det betyder at deres produkter er ergonomiske og effektive. Her kan du finder hele udvalget af bajonetsave fra AEG. Du kan læse mere om de enkelte produkter ved at klikke på varen her på siden, for mere info om priser, egenskaber og levering.

Med et godt udvalg og gode priser skal du nok finde hvad du har brug for her hos Dorch & Danola. Blandt andet kan du købe bajonetsav US 900 XE fra AEG. Dette værktøj har en kraftig 900 W motor der altid sikrer dig muligheden for at lave hurtige snit i mange slags materialer. Med pendulfunktion med 19 mm slaglængde får du en hurtigere og mere effektiv skæringsproces. Har også hastighedsregulering fra 0 – 3500 spm, og denne funktion gør altså at du kan regulere hastigheden med hvilken savklingen bevæger sig frem og tilbage ved brug. Det er især brugbart når du arbejder med temperaturfølsomme materialer. FIXTEC funktionen er endnu en smart tilføjelse som mange af AEGs værktøjer er udstyret med – det er en funktion der tillader dig at skifte klingen på saven nemt, hurtigt og uden brug af andet værktøj overhovedet. Det kan faktisk gøres med kun én hånd. Denne US900XE bajonet sav fra AEG er også 24% lettere end andre save, sådan at du rigtig nemt kan styre saven under arbejde, og har maksimal kontrol over værktøjet. Grebet er med SoftGrip, for behagelig brug og håndtering.

Det er bare én af de bajonetsave fra AEG vi har i vores udvalg her på Dorch og Danolas side dedikeret til mærket AEG. Vi har både akku bajonetsave og save med ledning. Vi håber på og regner med at vi har den perfekte bajonetsav til dine behov, men hvis det skulle ske at du leder efter noget du ikke kan finde på vores side, eller hvis du har nogle spørgsmål om varer, priser eller lignende, er du altid mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 66 15 50 40 eller på mail [email protected].

 

Læs mere
Læs mindre

4 vare(r)

pr. side

4 vare(r)

pr. side