AEG Kap-/Geringssave og Arbejdsstationer

Kap-/Geringssave fra AEG fås i flere størrelser og prisklasser. Her hos Dorch & Danola har vi et godt udvalg af kapsave fra AEG til gode priser. Nedenfor kan du se alle de individuelle save vi sælger her på siden – vi har også tit tilbud, så hold udkig! Du kan f.eks. købe kap- og geringssav PS 216L fra AEG som er en kraftig 1500 W sav med 5000 omdr./min. Saven har en stor skærekapacitet og et maksimalt tværsnit på 305 mm x 65 mm i højden ved 90°. Smigkapaciteten er -2° til 47°, og 50° geringskapacitet til venstre/højre så du kan løse alle slags saveopgaver. Den unikke indbyggede støvudsugning fjerner helt op til 80% af alt støv. Den kan nemt og hurtigt indstilles på alle mulige smarte måder, og den har en justerbar laser og et smart LED-lys der holder dit arbejdsområde oplyst. Saven vejer 16,5 kg.

Du kan også købe den større PS 305 DG12 der tilbyder lidt mere saft og kraft; den er kraftig med sine 1800 W og 4400 omdrejninger pr. minut. Geringssnit på 0-50° med fast stop på 45°. Dens fodplade er robust og har en ekstremt lang levetid, ligesom resten af saven. Der er altid nem adgang til skift af kul, og den integrerede spånblæsning holder altid skærelinjen fri for spånrester, så du altid kan skære præcist og problemfrit. Grebet er et ergonomisk designet greb med soft-grip overflade.

Vi har gjort os umage for at dække alle dine behov – vi har derfor et stort udvalg af AEG kap-/geringssave og andet værktøj og andre maskiner fra AEG. Vi dækker mange prisklasser og niveauer, og vi har hurtig levering til hele landet. Hvis du har nogle spørgsmål angående priser, levering, udvalg, tilbud eller andet, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 66 15 50 40 eller på mail [email protected].

Læs mere
Læs mindre

4 vare(r)

pr. side

4 vare(r)

pr. side