AEG Ligesliber

Ligeslibere fra AEG er nogle slibere med høj hastighed og effekt. De er solide værktøjer der ville være en velkommen tilføjelse til stort set alle værksteder eller byggepladser. En ligesliber fra AEG kan tjene dig godt i mange år takket være den høje kvalitet i materialet og det gode design. AEGs ligesliber GS 500 E er et eksempel på en kompakt og smart maskine med en metalgearkasse der sikrer dig hurtig og præcis rotation. Sliberen kan betjenes med kun én hånd, den har en intuitiv og ergonomisk afbryder og den har en 500 W motor der giver dig en høj hastighed – den høje hastighed gør at når du bruger værktøjet får du en nem og problemfri arbejdsgang. Værktøjet her har også elektronisk indstilling af variabel hastighed og selvafbrydende kul. Den vejer kun 1,3 kg – og det er derfor den perfekte løsning til dig der leder efter en kompakt og smart ligesliber til en rigtig god pris.

Der er også den kraftigere ligesliber GSL 600 E der har en 600 W motor med elektronisk indstilling af variabel hastighed og selvafbrydende kul. Denne udgave har også en metalgearkasse der giver dig den lovede hastighed og præcision. Med dobbelte lejer ved spindel og ergonomisk og nemt tilgængelig afbryder, og en lav vægt på kun 1,9 kg.

For at læse mere om de forskellige produkter her på siden, kan du gå ind på det enkelte produkt, du vil vide mere om, nedenfor. Der finder du info om levering, tilbud, tekniske data og meget mere. Hvis du har nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på mail [email protected] eller på tlf. 66 15 50 40.

Læs mere
Læs mindre

2 vare(r)

pr. side

2 vare(r)

pr. side