Milwaukee Julekampagne - kun i uge 50

13 vare(r)

pr. side

Milwaukee Julekampagne 

Siden 1924 har Milwaukee produceret elværktøj og tilbehør til professionelle håndværkere - selvudnævnte eller i profession. Deres maskiner tilbyder øget produktivitet og en holdbarhed, der ikke kan matches af nogen andre mærker. Desuden er alle maskinerne særdeles slidstærke og driftsikre. Uanset om du er professionel håndværker eller mere gør-det-selv-typen, er Milwaukee altså ideel til at komme helt og godt i mål med dine projekter.

Vi vil gerne sætte ekstra meget opmærksomhed på det stærke mærke. Derfor forkæler vi dig med en lækker kampagne på produkter fra Milwaukee til gode priser. Og så er der en eksklusiv gode, du får med i købet.

Få en gratis Ferrari Formel 1 racerbil med i købet

Hos Dorch & Danola elsker vi at forkæle dig og afholder nu derfor en eksklusiv ugekampagne, hvor du kan få en gratis fjernstyret Ferrari Formel 1 racerbil med i købet, når du køber udvalgte produkter fra Milwaukee for 3000 DKK.

I kategorien her finder du alt fra bajonetsav, excentersliber, varmluftpistol, områdelampe, slagnøgne til varmejakker og arbejdsbukser. 

Kampagnen gælder kun i uge 50 

Vores Milwaukee Julekampagne, hvor du kan få en gratis fjernstyret Ferrari Formel 1 racerbil med i købet, gælder kun i uge 50, altså fra mandag d. 7. december 2020 til og med søndag d. 13. december 2020.

Vi gør opmærksom på, at vi har et begrænset antal af Farrari Formel 1 racerbiler. Kampagnen gælder derfor, så længe lager haves.

Læs mere
Læs mindre