Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
FEstool - tilbehør - Merchandise

Festool står bag et væld af el-værktøj, trykluftværktøj og meget mere. Hos Dorch & Danola finder du et stort udvalg af både maskiner og værktøj af mærket Festool. Derudover har vi et stort udvalg af diverse merchandise og tilbehør, herunder lommeknive, hættetrøjer, tasker mm. Herunder et par eksempler på fanartikler fra Festool, som forhandles hos Dorch & Danola.

Forbindingskasse
En forbindingskasse er praktisk og kan være til stor hjælp ved mindre skader. Forbindingskassen fra Festool opfylder alle arbejdstilsynets krav og indeholder kompresforbindinger, gazebind, plaster, sårrens-servietter mm.

Festool lommekniv og hobbykniv
En smart lommekniv med hele 12 funktioner er smart at have med i lommen. Den har både proptrækker, dåseåbner, pincet og klinger i forskellige størrelser. Derudover forhandler vi også Festool hobbyknive, der ligeså er smart at have med sig rundt i blandt andet arbejdssituationer på en byggeplads e.l. En hobbykniv fylder næsten ingenting og modellen fra Festool er velegnet til både højre- og venstrehåndede. Den noprede overflade på selve skaftet gør at kniven ligger godt i hånden og risikoen for at du mister grebet om den og kommer til skade er meget lille.

Festool rygsæk og sportstaske
Festool fanartikler er alle yderst brugbare. Blandt andet kan du i vores sortiment af Festool merchandise finde en lækker, ergonomisk god rygsæk. Den har mange praktiske lommer og rum, herunder et polstret kølerum til opbevaring af mad eller drikke. Tasken er behagelig at bære på ryggen, og har både hofterem og brystrem som nemt kan justeres efter behov. Du kan også vælge den praktiske sportstaske, som har en kapacitet på ca. 45 liter. Denne taske er ideel hvis du skal på en kort rejse eller et weekendophold. Tasken har ét stort hovedrum samt praktiske, indvendige lommer. Endvidere tager tasken på grund af den forstærkede bund ikke skade af at blive stillet på jorden, heller ikke selvom der er vådt eller støvet